RadioTasha

sâmbătă, 12 decembrie 2009

Servus Prater!

Clik pe imagini,pentru a se vedea in marimea cuvenita...
Azi dupa masa,prietena mea ne-a scos la plimbare in Prater,ne-am luat niste CD-uri in masina cu muzica romaneasca ca sa traim vreme de cateva minute placerea de a fi romani intr-o metropola,absolut magnifica in aceste zile de ajun de sarbatori,cand Viena isi arata minunata ei fata la fiecare pas..."Servus Prater "era salutul  de la Prater,asta mi-a adus aminte de salutul nostru din Ardeal,salut ramas de pe perioada Austro-Ungariei...mi-a venit chiar dor de acasa cand am vazut asta scris..
La Prater ce sa zic,animatie ,dar nu ca pe perioada de vara cand nu ai loc de lume,de altfel e primul an in care este deschis pe perioada de iarna..sunt functionale masinutele,caruselele de tot felul cat si roata uriasa,care a devenit simbolul Vienei,il gasesti pe toate suvenirurile ,Riesenrad,este grozav,dar personal nu m-am urcat in telecabina pentru ca am rau de inaltime,dar copii si prietena mea au facut o tura...cica e minunat cum vezi Viena de sus...
Am mancat un hot dog urias,in care era de fapt un fel de carnat prajit cu cascaval si ketkap si mustar,dar pe  care n-am reusit sa-l mancam,ca tocmai terminasem de facut niste sarmalute grozave si deh!!! nu mai incapea,dar vorba Zoitei nu se face sa vii in Prater sa nu maninci asa ceva si sa nu bei un punsch.
A fost cam rece insa si ne-am grabit sa ne intoarcem acasa...unde ne astepta o caldura placuta si un miros de lumanarele parfumate.. dar,care era combinat cu mirosul grozav al sarmalelor.

4 comentarii:

 1. bravoo..plimareata draga..Si generoasa cum esti ne introduci si pe noi in magia Vienei prin pozele tale...F frumos..sa petreci bine si sa fii sanatoasa!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Voi face cunoscute iesirile mele prin intermediul blogului..te pup nashico!!!>:D<

  RăspundețiȘtergere
 3. Ei,Tasha...ce fain de tine!:)Sa va fie de bine cu plimbareala!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ne-a fost,pe 100 Ro am scris si cat de inspirate am fost dupa sosirea acasa cand ne-am cinstit cu un digestiv...si in urma careia eu speram sa mi se "dezlege limba "si sa prind ceva vorbe pe nemteste,hehehe!!!! dar nu-i usor...

  RăspundețiȘtergere