RadioTasha

luni, 30 noiembrie 2009

O zi obisnuita



Scoala la care studiaza copii prietenei mele care este la doi pasi de noi...extrem de aproape in doua minute ajung acolo...e o scoala ingrijita cu o curte intinsa, cu teren de sport foarte bine amenajat .




Casa in care am placerea sa stau pina dupa sarbatorile de iarna...



Domnisoara Iasmina,pe punctul de a aspira prin casa...(
click pe imagine spre a se vedea grimasa care a facut-o cand i-am spus de curatenie...ei,dar asta e...mai trebuie sa facem si asta nu numai plimbari)... :)

Ziua de astazi,a fost o zi petrecuta mai mult prin si in jurul casei,dimineata a fost putin soare dar sufla vantul destul de tare,astfel incat a cam aruncat frunze uscate peste tot,am mai adunat putin curtea,si apoi am incercat sa dau o noua forma blogului nou deschis...
Casa prietenei mele este una construita intre cele doua razboaie mondiale,o casa impunatoare pentru acea vreme,socrul ei fiind un om de stiinta renumit care si-a permis sa cumpere casa si s-o renoveze dupa pofta inimii sale.
Ce m-a impresionat foarte tare cand am fost data trecuta la ea(pe timp de vara) a fost curtea..este extraordinara,plina de flori,soacra ei a fost profesoara(acum are 70 de ani si e pensionara)de biologie,adora florile si curtea ei este un adevarat paradis,cu iaz si piscina....piscina recunosc ca m-a dat gata dar,avand atatea plante in jurul ei,tufe si alti copacei...intr-o dimineata am zarit un sarpe in piscina,astfel incat mi-a pierit cheful de balacit...
Mobilierul antic mie imi dau senzatia ca ma gasesc in urma cu cativa ani si parca ma incearca o stare emotionala ,ma gandesc ca cei care au fost stapanii acestor mobile au fost cu siguranta cu putin sange albastru... ca sa-ti mobilezi azi o casa in stilul acesta te costa o mana si-un picior,vorba Cameliei,draga de ea,uite ca o pomenesc si aici,este mereu in gandul meu...
Vacanta mea se arata a fi una placuta,linistita,fara griji si probleme....
Astept cu nerabdare concertul de sarbatori de la Opera din Viena,a fost visul meu inca de multi ani incoace,uite ca nu intamplator se spune in Legea atractiei cam asa...atragi lucrurile asupra carora te focalizezi carora le acorzi toata atentia si energia,fie ca sunt sau nu cele pe care le doresti sau nu.Daca aceasta lege este folosita in mod constient devenim capabili sa atragem tot ceea ce avem nevoie sa faceem,cat mai multe lucruri pe care le dorim si cat mai putine din cele pe care nu le dorim.
Credeti oare ca prietenia mea cu Camelia a fost intamplatoare...nu!! eu mi-am dorit aceasta prietenie si toata energia si atentia mea a fost indreptata spre ea.Aveam nevoie la acel moment de un om minunat ca ea,un om care sa poate sa-mi redea incredere in mine,pentru ca tocmai trecuse prin cea mai urata experienta din viata mea.
Va sfatuiesc sa fiti constienti de aceasta forta foarte puternica care actioneaza in viata noastra,daca vom constientiza,ea va actiona in favoarea noastra,iar viata noastra se va umple cu bucurie si prosperitate.

4 comentarii:

  1. ce poze frumoase..multumim pentru povestire si incantare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aanne,bucuria e de partea mea,ma bucur ca ma cititi! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat! te rog sa-mi si mie cum este invatamantul acolo, la Viena.Cum se invata... tot ce imi poti spune..predau biologie.
    Multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  4. Legat de invatamant ,ce pot sa-ti spun este ca se cere carte ca lumea,nemtii sunt nemtii nu degeaba au ramas proverbiali pentru punctualitatea lor,sunt foarte atenti cu copii asta e tot ce pot sa-ti spun acum eventual sa cer detalii sapatamina asta joi,cand fata prietenei mele are meditatie cu o profesoara care vine acasa la noi...

    RăspundețiȘtergere