RadioTasha

duminică, 29 noiembrie 2009

Drum intins,fara probleme..



Dimineata de duminica la Viena...soare,cald,placut.
Inca la primele ore am fost asaltata de fata prietenei mele,care s-a trezit cu noaptea in cap la 7.oo dimineata si mi-a spus"Olga,bitte gehn wir spatzieren..."mi-a spus-o atat de frumos,incat chiar nu puteam sa-i spun ..e prea matinala plimbarea,simteam ca vrea sa mi se destainuie si am acceptat...
Dar sa va povestesc cum a fost drumul...hehehe!!!daca va spun,n-o sa credeti,am ajuns ca si vantul ,foc de pusca nu altceva...am pornit la 18.oo din Satu -Mare,iar la 22.00,am ajuns la Viena,dar mai trebuie sa recunosc un lucru,desi autostrada era destul de degajata,sufletul meu era in gat,aveam niste emotii teribile,din 150km/ora nu prea o lasa tipul...e adevarat ca e profesionist acum,face transport persoane Satu Mare - Viena,noroc ca formatia lui intelectuala este una aleasa e preot ,dar fara parohie,s-a casatorit cu o tanara din jud. Satu Mare,si pentru ca ea era deja in serviciu la Viena a renuntat la preotie...mi-a mai placut ceva,avea un CD cu pricesne,astfel incat drumul a devenit acceptabil la un moment dat,muzica indulcind atmosfera.
Am facut ceva poze in Budapesta,dar din masina,am vrut sa vedeti cat de minunata este noapte,nu mi-au reusit...au iesit sterse,si cum masina avea parbrizul murdar,ca am uitat sa va spun ca a turnat cu galeata cand am pornit din Satu Mare,noroc ca in apropiere de intrarea pe autobanda deja s-a oprit si am intrat pe autostrada mai lejer.
Acasa la prietena mea,veselie la maxim,fata mi-a sarit la gat,am ramas asa imbratisate un minut,s-a bucurat mult de venirea mea,la fel si Zoe cu consortiul ei...
Am stat la povesti pina tarziu....aveam atatea sa ne spunem...
Dar azi e duminica si dupa masa,avem timp de toate...
Va doresc o duminica superba si bucurii nemasurate!
Edit later:
Atasez o poza facuta pe podul din Budapesta,dar sunt trista ca a iesit cam sters,neclara imaginea...si o poza cu dragalasa mea domnisoara cu care am facut plimbarea de dimineata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu