RadioTasha

sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Ultima zi la Viena




Azi a fost ultima plimbare ,si ultimele cumparaturi prin Viena...mi-e dor de fete si am hotarit ca revin in tara.N-am putut sa nu fac poze din nou asa ca postez citeva imagini din drumul  pe care l-am facut azi....cam mult de umblat pe jos,dar n-ai cum sa vezi altefel...sunt cam 100 de muzee in Viena,ar trebui sa stai nu o luna cat am astat eu ci citeva luni ca sa te intorci multmita acasa.











Oricum,mi-am rasfatat ochii cu lucruri minunate,pe care o sa le port in suflet mult timp,si promit sa revin...chiar daca azi spun...la revedere Viena!

3 comentarii:

  1. No,drum bun acasa , daca nu cumva ai si ajuns....si o sa revi la Viena,cu siguranta , asa ca lasa regetele si bucura-te de placerea avuta o luna de zile!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti un om care inspira atata caldura sufleteasca prin randurile asternute. Sunt sincera, iti dau cuvantul meu de onoare. Mi-ar face mare placere sa te cunosc si mi-as dori ca mama sa aiba o prietena ca tine, ar avea mare nevoie

    RăspundețiȘtergere
  3. Claudia,imi faci o bucurie ...daca n-as simti nevoia de socializare poate n-as fi azi aici...M-as bucura si eu sa te cunosc,sa va cunosc si de ce nu sa sa devin prietena cu mama ta...cauta pe cutiuta cu iluzii articolul meu "Camelia",o sa vezi ca aceasta agora,mi-a adus un lucru minunat, am cunoscut o prietena virtuala in realitate.Camelia a devenit pentru mine sora pe care as fi dorit-o de cand ma stiu si uite ca D-zeu mi-a dat-o acum...deja e treia mea vizita in Italia la ea...netul mi-a daruit-o si o pastrez ca pe o comoara,nu stiu ce m-as fi facut fara ea.Am gasit-o intr-un moment in care aveam mare nevoie de ea..

    RăspundețiȘtergere