RadioTasha

luni, 25 ianuarie 2010

Ce porti in poseta?

Am primit azi o leapsa de la Mariana,pentru ca eu in general sunt respectuoasa si nu fac pe mimoza....preiau si aceasta leapsa si incerc sa-i raspund,leapsa suna cam asa:


adica cu alte cuvinte :

    Ce porti in poseta?


Nu este obligatoriu nici o curiozitate este o leapsa!

Este o leapsa simpatica si atit!

Hm...ce port?cam multe dar in general lucruri utile adica
- nu ies niciodata din casa fara sa verific daca am in poseta portmoneul
-evident cheile casei si ale masinii daca ies cu masina
-cardul cand merg la supermarket sau la cumparaturi mai mari...
-un calendar mic
-un blocnotes in miniatura
-un pix
-un pachet de servetele parfumate
-rujul
cam atat....
Dar poate aveti povesti cu poseta voastra,intamplari...care merita povestite...eu sincer acum nu-mi amintesc niciuna demna de pus pe blog.

O regula:sa o da-i si tu mai departe!!!
Puteti pune si poze cu poseta voastra!(eu nu am);



Va invit s-o preluati!



Sa fiti iubite!!!de cine vreti voi!

4 comentarii:

  1. Tsha, am o rugaminte: ureaza-ne mai des sa fim fericite, poate te aude Doamne Doamne. Ce am in poseta?AI vrea sa cauti in orice geanta, dar nu a unei ziariste. Ati vazut trusa de scule ale mecanicilor?Cam atatea farduri am si eu in geanta(exagerand putin). Agenda de telefoane, un alt carnetel, aparat foto(tot timpul), reportofon, vreo 4 pixuri, un portofel imens, gel din acela de dezinfectat cand nu ai o chiuveta prin zona. Mai sunt si altele, dar astea sunt esentiale. Iti dai seama ca poseta este marimea VACA(vorba mamei). Te puup

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu v-as dori toata fericirea din lume!crede-ma! stiu cum este sa fii fericita dar stiu si nefericirea cum este din pacate,asat e intr-o viata de om ai parte de toate starile...
    Am si eu posete din acelea uriase,ca tot sunt in trend am avut noroc cu ele in drumurile spre Italia ca vesnic nu-mi incapeau in valiza toate cumparaturile asa ca mai incarcam si poseta in avion sa nu am de platit extrabagaj...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca folosesti o posetuta...:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu port lucruri inutile,si apoi mai nou port din astea tip postas,dar nu mari,ca nu imi place sa le mai tin in mana...dar asta nu inseamna ca nu am si supradimensionale...ooo!!am si inca cate,pe alea le iau cand zbor cu avionul mai ales...:))

    RăspundețiȘtergere