RadioTasha

luni, 4 ianuarie 2010

Ce bine e acasa...


Ce bine e acasa...waw!!!


Ce mult am dormit azi...nu mi-a venit sa cred!...fiica-mea a primit cadou de ziua ei un telefon de ultima generatie de la prietenul ei ...e libera azi si a ramas in camera mea sa doarma cu mine,jaluzelele trase,intuneric in camera...am auzit alarma ca prin vis...noroc ca-i setat asa sa o ia cu binisorul,sunetul creste in intensitate pe timp ce se repeta melodia... ca m-ar fi iritat altfel mai ales ca tare bine m-am odihnit...nicaieri nu-i ca acasa!

Mi-am facut cafeluta,am adus 3 kg de cafea vieneza,are o aroma de te innebuneste se cheama"Cafea Expert -Iulius Meinl"ma obisnuisem acolo cu aceasta cafea si am vrut sa prelungesc placerea,sa savurez si la mine acasa acelasi gust..(desi un kg. costa 34 euro..nu-i chiar ieftina..dar e singurul meu viciu asa ca...a meritat!)

A facut ochi si Tasha...e la picioarele mele ,a fost asa fericita aseara cand am intrat in casa...latra ca prostuta,de placere,apoi a sarit pe genunchii mei sa o mangai...scoatea niste sunete asa de interesante ca s-au amuzat si fetele din Bucuresti care au facut un popas la mine ,dar numai atat ca apoi au plecat mai departe,le-a fost frica de drumul greu..iar Dana maine trebuie sa fie la serviciu.

Mi-am urmarit florile ...au cam suferit in lipsa mea...eu le mangai zilnic,fetele mele cand isi amintesc...dar na!bine ca n-a murit niciuna...ba dimpotriva doua orhidee mi-au inflorit,una are doua tije ,dintre care una e plina de flori cealalta e doar cu boboci...ce m-am bucurat cand le-am vazut asa!am luat o bucatita de vata pe care am umezit-o si le-am sters frunzele,asa ca sa le multumesc pentru flori...tare dragi imi mai sunt!

Gata!am "vorbit "destul pe net...trec la bucatarie....vreau sa le rasfat azi pe fete cu ceva bun...

7 comentarii:

  1. Spor la bucatarit si bine ai venit!
    Sa ne spui si noi cu ce ai rasfatat fetele si sa pui poze...is in pauza de creeatie si mi-ar prinde bine o inspiratie..:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana -Maria...am terminat prajitura...am terminat si niste sarmalute grozave ba chiar si niste chiftelute,mirosea asa placut la mine in casa ca fetele cand au intrat au zis:
    -se vede ca-i mama acasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Corect, nicăieri nu-i ca acasă!! Imi plac melodiile din plazer-ul tău. ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. "player" :P Tastatura românească e de vină! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Cris,stai linistita! mi se intampla si mie...:))

    RăspundețiȘtergere