RadioTasha

joi, 1 iulie 2010

Un dar muzical...


Un dar muzical pentru  prietenii mei din Viena!!! ii pup si ii imbratisez!

10 comentarii:

 1. Basescu DUKE AFTER 7 DAYS AFTER THE JESUS dying Lazarus. BUT SUPER JESUS IS HOLY BUT .... Basescu is garbage.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. Odorica...
  Multumesc ca ai trecut! dar eu scriu per "Cutiuta cu iluzii"aici n-am postat demult!

  RăspundețiȘtergere
 4. Tare de tot zuza asta! :)
  Adevărul este că are talent, atât în interpretări, dar mai ales în realizarea videoclipurilor. Cu toate că este o nonconformistă şi o extravagantă aproape fără precedent, a reuşit în timp record să se lanseze pe piaţă şi şă-şi atragă milioane de fani.
  Videoclipul ei, Alejandro, deşi o realizare spectaculoasă de regie, efecte speciale şi punere în scenă deosebite, a atras furia Bisericii Catolice pentru secvenţa uluitoare în care pare că înghite mătăniile. Un afront, o persiflare de-a dreptul scandaloasă la adresa vieţii eclesiologice, dar şi a mesajului transmis prin purtarea acestui şirag de mărgele sacre, cu atât mai mult cu cât scenele aproape triviale din videoclip nu se pot îngemăna cu noţiunile sfinte nici măcar în cele mai perfide vise. E un nonsens.
  Vaticanul a condamnat cu fermitate atitudinea acestei cântăreţe aproape cu aceeaşi neclintită hotărâre cu care a condamnat-o şi pe cântăreaţa Sinead O'Connor în urmă cu aproximativ 20 ani când, în cadrul emisiunii Saturday Night Live, aceasta a sfâşiat o fotografie cu Papa Ioan Paul al II-lea.
  Cu toate acestea, Lady Gaga continuă să-şi mărească numărul de fani, conturile ei bancare se rotunjesc pe zi ce trece, iar faima de care se bucură este mai intensă ca oricând.

  S-o urmărim! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Salut!
  Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
  Un an nou fericit iti doresc!

  P.S. Si mie imi place melodia si videocplipul.

  RăspundețiȘtergere